KOI EVENT 2020, vrijwilligersdag 28 maart.

Started by Noodle, February 23, 2020, 07:51:24 AM

Previous topic - Next topic

Noodle

KOI EVENT VRIJWILLIGER WORDEN, zo gek nog niet!

LOOK LIKE A TEAM - WORK LIKE A TEAM.

Voor en door hobbyisten is ons motto en iedereen die zich belangeloos inzet als vrijwilliger tijdens het KOI EVENT snapt dat helemaal! Zonder die vrijwilligers is er geen KOI EVENT mogelijk en daarom doet de KoiCave haar best om voor deze hobbyisten wat terug te doen.

En als we iets doen, dan doen we het goed.
Wij zijn trots en dankbaar dat wij twee topsponsors bereid hebben gevonden het KOI EVENT met kleding en schoenen te ondersteunen. Een vrijwilliger van de KoiCave ziet er straks niet alleen fantastisch uit, maar gaat ook veilig aan de slag. Tijdens het event worden de diverse vrijwilligers ingedeeld in ploegen. Middels zijn/haar kleding wordt van iedere vrijwilliger duidelijk bij welke ploeg hij/zij hoort.

Deze geweldige kleding zal gesponsord worden door TRICORP (www.tricorp.com). Als we praten over kleding, dan bedoelen we eigenlijk een compleet kledingpakket. Iedere vrijwilliger zal worden voorzien van een T-shirt, poloshirt, softshell jack, een lange broek en een korte broek.
De andere grote sponsor die wij danken is de veiligheidsschoenenfabriek ELTEN (www.elten.com).
Dit is één van de grootste, zo niet de grootste fabrikant van veiligheidsschoenen in Duitsland. En als je bij veiligheidsschoenen nog steeds denkt aan lompe zware kisten, dan heb je het mis. De veiligheidsschoenen van tegenwoordig zijn modern en ultra comfortabel.

Het wordt nog veel mooier voor jou als vrijwilliger.

ELTEN is sponsor van PSV en heeft een grote business unit in het Eindhovense stadion.

𝐊𝐎𝐈𝐂𝐀𝐕𝐄, 𝐄𝐋𝐓𝐄𝐍 𝐞𝐧 𝐓𝐑𝐈𝐂𝐎𝐑𝐏 nodigen hierbij alle vrijwilligers uit om op zaterdag 28 maart kleding en schoenen te passen in het PSV-stadion. Een geweldige aanbieding en mooie gelegenheid om nader kennis te maken met de overige KOI EVENT vrijwilligers.

𝐇𝐞𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐦𝐚 𝐨𝐩 𝟐𝟖 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐳𝐢𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐚𝐥𝐬 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐭 𝐮𝐢𝐭:

- Zorg dat je om 10.30 uur bij het PSV-stadion bent (exacte plaats volgt nog)¬¬
Daar beginnen we met het passen van de kleding in de supergave Greyhound pasbus van TRICORP.
- Om 12.00 uur worden we verwacht in de business unit van ELTEN.
Onze gastheer zorgt voor belegde broodjes en soep.
- Vanaf 13.00 uur gaan we schoenen passen en opmeten.
ELTEN zal een aantal mensen ter beschikking stellen om dit te begeleiden.
- Tussen 14.00 en 15.15 uur volgt nog een rondleiding door het PSV-stadion!
- Ca. 15.30 uur sluiting van deze vrijwilligersdag.

Een aantal weken later zal de kleding en schoenen klaar en volledig bedrukt zijn en zorgen we ervoor dat deze bij iedereen terecht komen. Wij hopen natuurlijk van harte dat zoveel mogelijk vrijwilligers tijd en ruimte in de agenda kunnen maken om naar Eindhoven af te reizen.

Vrijwilligers die zich hebben aangemeld via events@koicave.nl ontvangen komende week een uitnodiging per email. Nog geen vrijwilliger? Aanmelden of informatie opvragen kun je nog steeds doen door een mail te sturen naar events@koicave.nl

Team KOI EVENT 2020
De Tuinen van Appeltern 27 & 28 juni.
KoiCave KOI EVENT 2021! WWW.KOICAVE.NL
Vijver 24 m3 met Combifilter Red Label 30/35, 2x 20.000 ANP pomp, custom Red Label Big Trickle filter, Purusaqua Ozon installatie, opgroeibak 2500 liter met Red Label 20/25 Basic drumfilter, Superbead small, Secoh luchtpompen

Bas42

Ziet er goed uit. Aan de voorbereiding zal het niet liggen  :y: :y:
Adviseur AK
Matsue KoiCave Cup 2019, Red Label Koichallenge 2018/2019
Vijver 25 m3 met Combifilter Red Label 30/35, 2x 20.000 ANP pomp,  opgroeibak/q-bak 2000 liter

Noodle

De passessie van de vrijwilligerskleding in het PSV stadion op 28 maart a.s. gaat helaas NIET door. Het PSV stadion heeft alles activiteiten tot en met 31 maart afgelast.
We gaan deze passessie op een andere datum houden, waar en in welke hoedanigheid weten we nog niet. Jullie worden daar tijdig van op de hoogte gesteld.

Mochten er vragen zijn, dan horen wij het graag.

Het Bestuur.
KoiCave KOI EVENT 2021! WWW.KOICAVE.NL
Vijver 24 m3 met Combifilter Red Label 30/35, 2x 20.000 ANP pomp, custom Red Label Big Trickle filter, Purusaqua Ozon installatie, opgroeibak 2500 liter met Red Label 20/25 Basic drumfilter, Superbead small, Secoh luchtpompen