News:

Welkom in de Koicave!

Main Menu

Registration Agreement

Registratieovereenkomst KoiCave forum

U stemt ermee in, door uw gebruik van dit forum, dat u geen materiaal zult publiceren dat vals, lasterlijk, onjuist, beledigend, vulgair, haatdragend, intimiderend, obsceen, profaan, seksueel gericht, bedreigend, of indringend is ten aanzien van de privacy van een ander persoon. Hieronder verstaan wij ook materiaal voor volwassen of dat anderszins in overtreding is met internationale of nationale wetgeving. U gaat er ook mee akkoord dat u geen auteursrechtelijk materiaal zal plaatsen, tenzij u het copyright bezit of schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrechtelijke materiaal heeft gekregen. Spam, flooding, advertenties, kettingbrieven, piramidespelen en aandringende verzoeken zijn ook verboden op dit forum.

Bedenk op dat het bijna onmogelijk is voor het personeel of de eigenaren van dit forum om de geldigheid van berichten te bevestigen. Houd er rekening mee dat we de geposte berichten niet actief controleren en als zodanig niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud die erin is opgenomen. Wij bieden geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of bruikbaarheid van de aangeboden informatie. De geposte berichten geven de mening van de auteur weer en niet noodzakelijk de mening van dit forum, zijn personeel, zijn dochterondernemingen of de eigenaar van dit forum. Iedereen die vindt dat een geplaatst bericht aanstootgevend is, wordt aangemoedigd om onmiddellijk een beheerder of moderator van dit forum op de hoogte te stellen. Het personeel en de eigenaar van dit forum behouden zich het recht om aanstootgevende inhoud binnen een redelijk tijdsbestek te verwijderen, indien zij vaststellen dat verwijdering noodzakelijk is. Dit is een handmatig proces. Realiseer u echter dat bepaalde berichten mogelijk niet onmiddellijk kunnen worden verwijderd of bewerkt. Dit beleid is tevens van toepassing op de profielinformatie van de forumleden.

U blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw geplaatste berichten. Bovendien stemt u ermee in de eigenaars van dit forum, eventuele verwante websites van dit forum, haar personeel en haar dochterondernemingen schadeloos te stellen en te vrijwaren. De eigenaren van dit forum behouden zich ook het recht om uw identiteit (of enige andere gerelateerde informatie verzameld over deze service) te onthullen in het geval van een formele klacht of gerechtelijke actie die voortvloeit uit een situatie veroorzaakt door uw gebruik van dit forum.

U heeft de mogelijkheid om tijdens het registreren uw gebruikersnaam te kiezen. We adviseren u deze naam te behouden. Met de gebruikersaccount die u gaat registreren, stemt u ermee in om uw wachtwoord nooit aan derden te verstrekken. U gaat er ook mee akkoord dat u het account van iemand anders NOOIT om welke reden dan ook zult gebruiken. We raden u ook ten zeerste aan om een complex en uniek wachtwoord voor uw account te gebruiken om accountdiefstal te voorkomen.

Nadat u zich heeft geregistreerd en bent ingelogd op dit forum, kunt u een gedetailleerd profiel invullen. Het is uw verantwoordelijkheid om correcte en nauwkeurige informatie te presenteren. Alle informatie waarvan de eigenaar of het personeel vaststelt dat deze onjuist of anderszins in strijd met de regels is, wordt verwijderd met of zonder voorafgaande kennisgeving. Passende sancties kunnen van toepassing zijn.

Houd er rekening mee dat bij elk bericht uw IP-adres wordt geregistreerd, in het geval dat u van dit forum of uw ISP moet worden gebanned. Dit zal alleen gebeuren in geval van een ernstige overtreding van deze overeenkomst.

De forum software plaatst een cookie, een tekstbestand met stukjes informatie (zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord), in de cache van uw browser. Deze informatie wordt ALLEEN gebruikt om u in- en uit te loggen. De software verzamelt of verstuurt geen andere vorm van informatie naar uw computer.