KOI Event 2021, inschrijvingen geopend!

Started by Noodle, April 17, 2021, 11:43:46 AM

Previous topic - Next topic

Noodle

UW KOI OP EEN UNIEKE KOISHOW!

Op het moment van schrijven lijkt het er op dat de Koicave Koishow Noord op 17 juli in Friesland en dit KoiCave KOI Event op 3 & 4 juli in Appeltern misschien wel de enige koishows zullen zijn in Nederland in 2021. Dat mag u als liefhebber natuurlijk niet missen!
Hoe uniek is het om met uw koi prijzen te winnen op een volwaardige wedstrijd waarbij u alleen medehobbyisten als 'tegenstander' heeft. De dealers met hun kanonnen zijn natuurlijk ook te vinden op de koishow. Echter zullen deze op dit KOI Event uitsluitend strijden tegen de overige dealers. Twee wedstrijden op 1 koishow, hoe uniek is dat. Alle prijzen worden dubbel uitgekeerd, en ja dat betekent dat er dus ook 2 Grand Champions zullen zijn!

Zelfs al wint u niets, wat moeilijk voor te stellen is, is deelname op zich al een geweldige prestatie. Echter, dat uw koi met een deel van het mooie eremetaal en fysieke prijzen naar huis zullen gaan is vrijwel zeker. Ook hier is meedoen belangrijker maar iets winnen blijft natuurlijk onvergetelijk! Elke deelnemer aan de wedstrijd ontvangt een aandenken aan dit eerste KOI Event.
Tevens ontvangt u vrij toegang voor beide showdagen. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per koi en u dient minimaal 3 koi te brengen in verband met het welzijn van de koi. Dus voor een totaal van €30,- staat u een superweekend te wachten!
Wij werken op de wedstrijd met een continu ververssysteem om een optimale waterkwaliteit te garanderen. Het welzijn van uw koi wordt constant bewaakt door gekwalificeerde leden van de Aviesgroep Koi en vijver in samenwerking met een dierenarts. De gezondheid van uw koi staat te allen tijde op de eerste plaats!

Indien u geen lid bent van de vereniging KoiCave is dat totaal géén probleem. Wij zijn er voor alle hobbyisten en u kunt dus gewoon deelnemen.

Bent u onzeker over deelname neem dan alstublieft contact op met de organisatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en de vele Koicavers staan klaar om u te helpen waar dat nodig is. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de showdrempel zo laag mogelijk te maken zodat deelname aan de koishow voor iedereen mogelijk is. Wacht echter niet te lang met inschrijven om te voorkomen dat u op de wachtlijst terecht komt.

KoiCave is zeker van een geweldige wedstrijd waar nog lang en positief over nagepraat gaat worden.
Wij hebben er zin in, zorg dat u en uw koi er ook bij zijn!

Inschrijven of informatie: info@koicave.nl
KoiCave KOI EVENT 2021! WWW.KOICAVE.NL
Vijver 24 m3 met Combifilter Red Label 30/35, 2x 20.000 ANP pomp, custom Red Label Big Trickle filter, Purusaqua Ozon installatie, opgroeibak 2500 liter met Red Label 20/25 Basic drumfilter, Superbead small, Secoh luchtpompen